Blog

Kollagén szedése terhesség és szoptatás alatt

Hogyan előzzük meg a terhességi csíkokat? Mennyire hasznos a kollagén használata a terhesség alatt? Milyen típusú kollagént válasszunk? Lehet-e szoptatás alatt szedni?

Nutri Nature kollagén por

Korábbi cikkeinkben is írtunk a kollagén és a hialuronsav szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól, amelyek eddig külön-külön szerepeltek termékeinkben, azonban most már elérhető egy komplexebb változat is, amit úgy állítottunk össze, hogy több problémában is a segítségre legyen.

A termék tartalmaz hialuronsavat, C vitamint és 3 különböző eredetű kollagént, ezek a hidrolizált marha kollagén, a hidrolizált hal kollagén és a II-es típusú csirke kollagén. Ez a kombináció együtt szedése rengeteg előnnyel bír.

Zöld tea + CLA + l-karnitin

Milyen hatása van az L-karnitinnek a szervezetre? Hogyan működik a CLA? Milyen hatása van a zöld teának? Miért kiváló választás ez a kombó?

Miért fontos a magnézium szedése?

Miért van szüksége a testünknek magnéziumra? Mik lehetnek a magnézium hiány tünetei? Mik a legjobb forrásai? Miért jelent gondot a felszívódása egyes esetekben? Miért került B6 vitamin a termékünkbe? Kiknek ajánljuk a magnézium pótlását?

Omega 3 halolaj és E-vitamin

Miért van szükség az Omega 3 pótlásra? Mire jó az E vitamin? Miért jó választás a kettőt együtt szedni?

D3+K2 vitamin akció

Mire jó a D-vitamin? Mire jó a K-vitamin? Miért fontos együtt szedni őket? Kik számára kiemelten fontos a D3+K2 szedése?

2021.03.30 08:23

Ashwagandha tabletta

Mi az Ashwagandha? Miért hasznos a szervezetünk számára? Kinek ajánlott a szedése?

C-vitamin és szabadgyökök

Mik azok a szabadgyökök? Mik azok az antioxidánsok? Miért van szükség C vitamin kiegészítésre?

C-vitamin fontossága

Miért van szükség nagyobb mennyiségű C vitaminra, mint amennyit táplálékból biztosítunk? Milyen hatása van a C vitaminnak a szervezetben? Mennyi C vitaminra van szükség?

Pyruvate kapszula

Mi is valójában a piruvát? Milyen előnyeink származhat a használatából? Mikor és hogyan szedjem?

Csontritkulás - kollagán

Tud-e a hidrolizált kollagén segíteni a csontritkulás elleni küzdelemben? Melyik kollagén típus a legfelelőbb erre?

mesterséges adalékanyagok veszélyei

Mik azok a mesterséges adalékanyagok az élelmiszerekben? Hogyan jelölik őket? Hogyan hatnak ezek az anyagok a szervezetünkre?

Kollagén kapszula, vagy kollagén por?

A hidrolizált kollagén formátumok közül a folyadékot, a port vagy a kapszulát válasszam? Mik a különbségek közöttük? Milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhatnak az egyes típusok?

zselatin vagy hidrolizált kollagén?

Mi is az a zselatin valójában? Mit jelent az, hogy hidrolizált kollagén? Mi a különbség a kettő között?

TiO2 - Titán-dioxid

Miért kerül a titán-dioxid a különböző termékekbe? Milyen hatása van a szervezetünkre?

Kollagén krém

Segítenek-e a kollagén tartalmú krémek a ráncok elleni harcban? Hatásosabb-e a
táplálékkiegészítővel bevitt kollagén?

Mennyi kollagénre van szükségem?

Szeretnéd megtudni, hogy mennyi kollagénre van szükséged? Miért találkozhatunk több féle dózissal is? Szedhetjük a hidrolizált kollagént napi szinten?

Tengeri halkollgén

Hogyan nyerik ki a kollagént a halakból? Miben különbözik más kollagén forrástól? Milyen előnyei vannak a hal kollagénnek? Ha velünk tartasz, választ kapsz a kérdéseidre!

A tengeri kollagén egy új alternatíva lehet azok számára, akik fenntartható, egészséges terméket szeretnének használni, egészségük és fiatalos bőrük megőrzésére. Fontos megemlíteni, hogy az előállítása nem terheli a környezetet, ugyanis az élelmiszer gyártásnál a halak ezen részei nem kerülnek felhasználásra.

Kollagén

Előjöttek az első ráncok? Szeretnéd, hogy a bőröd megfiatalodjon? Vagy csak szeretnéd megelőzni a ráncok kialakulását? Akkor ez a cikk neked szól, hamarasan több információhoz juthatsz!

2020.11.03 06:54

Marha, vagy halkollagént válasszak?

Marha VS halkollagén

Nutri Nature Kollagén
Megfiatalítja a bőrt, egészségessé teszi a csontokat, segíti az izmok, a szalagok és az ízületek megfelelő működését. Ezek a kollagén alapértékei, amelyeket a megfelelő étkezéssel, vagy éppen krémek formájában is a szervezetébe juttathat az ember, a leghatékonyabb módszer azonban a kollagénkapszula alkalmazása. Részletesen végigvettük, melyek a kimutatható előnyei ennek a fehérjének.
2020.10.06 16:42

NEM SZEDSZ KOLLAGÉNT? PEDIG KELLENE!

Nutri Nature Collagen

Webáruház készítés
olcsobbat.hu