Gyakori kérdések

 • Fogyasztható kollagén babatervezés időszaka alatt?

  A kollagén termékünk nyugodtan fogyasztható babatervezés időszakában is, sőt nincs ismert mellékhatása, sem orvosi ellenjavallat terhesség alatt sem.

  A kollagén egy olyan fehérje, ami több féle aminosavból áll. Megtalálható erekben, csontokban, inakban, hajban, bőrben és a körömben is. Egyre kevesebb kollagént viszünk be az étkezések során ezért a külső pótlása fontos táplálék kiegészítőkön keresztül. Fogyasztásával csökkenthetjük a porckopás és a ráncok mértékét is. Kismamáknak kimondottan ajánlott a striák kialakulásának  megelőzése végett is. Még egy előnyét megemlíteném, amely kimondottan a terhesség utáni időszakra vonatkozik. A terhesség alatt a megnövekedett plusz súly miatt nagyobb terhelést kapnak az ízületek, ami miatt a mozgás vagy a sport megkezdése szülés után jóval nagyobb nehézséget okoz, viszont több kutatás is bebizonyította, hogy azok a nők akik fogyasztottak kollagént szülés után jóval gyorsabban vissza tudták nyerni a mozgásukat és a torna is könnyebben ment nekik. Konkrétan a CollaGold termékünk ajánlom. Hal és marha kollagénből tevődik össze, ezen kívül C-Vitamint, cinket és hialuronsavat is tartalmaz a maximális hatékonyság érdekében.

 • Elegendő-e csak a kollagén kapszula szedése? Ehhez kell e még C-vitamint pótolni mennyire kell oda figyelnem hogy mit eszek?
  A bőr feszességéért az elasztinek és a kollagének felelnek. Ajánlott a fehérje, rost és vitaminban gazdag étkezés. Kerülni kell a cukrozott, finomított, feldolgozott "mű" kajákat. Fontos a vitamin pótlás is, főleg a C-vitamin, mivel hozzájárul a kollagén és elasztin termeléséhez. A kollagént reggel érdemes beszedni, éhgyomorra, C-Vitaminnal fogyasztva, hogy a legjobb hatást érd el. Megfelelő mennyiségben kell gondoskodni a bőr lipid ellátásáról (zsírsav ellátás) is, mivel ez a bőr "cementje", amely azt összetartja. Különösen az esszenciális zsírsavak (omega-3) táplálkozás során való bevitele fontos, mivel ezeket a szervezet nem képes saját maga előállítani. Ezek a zsírsavak segítenek a bőr feszességének megőrzésében.
 • Miért van szükség kollagén pótlására?
  A kollagén pótlására a megváltozott táplálkozási szokásaink miatt óriási szükség van,  már alig viszünk be klasszikus étkezésből ilyen speciális fehérjét. (Nem vagy ritkán fogyasztunk kocsonyát, körömpörköltet, húslevest csonttal és bőrrel együtt főzve, disznósajtot, stb...)

 • Mire jó a kollagén?
  A kollagént ízületek, bőr, haj, köröm erősítése/védelme érdekében szedjük.

 • Folyamatosan szedhető a kollagén?
  Kollagén termékünket folyamatosan használhatod, mivel a szervezetünk kollagén termelése az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, így fontos annak pótlása. 

 • A kollagén szedése megakadályozhatja a striákat?
  A kollagén szerepet játszik abban, hogy a bőre erős és rugalmas legyen. Segíthet csökkenteni a ráncok megjelenését, illetve fontos lehet a striák megelőzésében is. Fontos, hogy C-vitaminnal együtt fogyasszuk a kollagént.

 • Fogyni szeretnék, milyen terméket ajánlanak?
  A fogyás érdekében kalóriadeficitet kell kialakítani a jelenlegi kcal igényhez képest. Ha a rendszeres mozgás is előtérbe kerül az idő előrehaladtával, gondolkodhat zsírégető készítményekben. Egyik ilyen termékünk a Zöld tea+ L-Carnitine+CLA készítmény, mely a zsíranyagcsere szabályozásában játszik szerepet, illetve beindítja az anyagcsere működést is.  Másik ajánlott termékünk a Pyruvate készítmény, amely egy teljesen stimulánsmentes termék, természetes módon indíthatja be a zsírégetést.

 • Szedhetem az Ashwagandha tablettát minden nap?
  Az Ashwagandha tablettánkat lehet folyamatosan szedni, a biztonságos napi dózis: 375 mg és 500 mg közötti érték.
Webáruház készítés
olcsobbat.hu