fbpx
icon

PONTGYŰJTÉS Regisztrálj és gyűjts pontokat! Regisztrált vásárlóink minden vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek!

Minden újonnan regisztráló extra 100Ft-ot kap! Ha hírlevelünkre is feliratkozik, még extra 100Ft-ot adunk! Minden hónapban extra pontokat adunk akciós termékeinkre, így akár 300Ft-ot is be tudsz zsebelni termékenként pontgyűjtő számládra! A pontokat bármikor le tudod vásárolni!

Cég székhelye: 6726 Szeged, Fogarasi u. 10/B

Regisztrálj és gyűjts pontokat!

  Regisztrált vásárlóink minden vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek! (1 pont = 1 Forint) Minden termékünknél feltüntettük, hogy mennyi pont jár az adott termék  megvásárlásakor. Pontgyűjtés
  • Minden újonnan regisztráló extra 100Ft-ot kap!
  • Ha hírlevelünkre is feliratkozik, még extra 100Ft-ot adunk!
  • Minden hónapban extra pontokat adunk akciós termékeinkre, így akár 300Ft-ot is be tudsz zsebelni termékenként pontgyűjtő számládra!
  • A pontokat bármikor le tudod vásárolni!

Regisztrálok és begyűjtöm a kedvezményeket!

HOGYAN FOGOD MEGKAPNI A FENTI KEDVEZMÉNYEKET?
Még minden előtt regisztrálnod kell és be kell jelentkezned, ha részt akarsz venni a hűségrendszerünkben! Katt ide!

REGISZTÁRCIÓ UTÁN

Jutalompontok a regisztrációért Ha regisztrálsz az oldalunkra, máris szerzel vele 100 Ft értékű hűségpontot, amit beválthatsz a következő rendeléseidkor kedvezményre (100 pont = 100 Ft). Ha hírlevelünkre is feliratkozol, extra 100 Ft-ot adunk!

VÁSÁRLÁSAID UTÁN

Vásárolj a Nutrinature.hu-n, és szerezz levásárolható hűségpontokat minden vásárlásod után! Lesznek időszakok, amikor egyes termékek megvásárlásával akár dupla mennyiségű hűségpontot is begyűjthetsz. (Érdemes feliratkozni hírlevelünkre!)

Hűségpontok beváltása:

A nálunk gyűjtött Hűségpontok beváltásánál mi sem egyszerűbb. A “Fiókom oldalon (jobb felső sarokban) be kell jelentkezned. Ezt mindig tedd meg a vásárlásaidkor, mert csak akkor fogod tudni érvényesíteni a pontokat. A PÉNZTÁR oldalon a SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS menüben, a FIZETÉSI MÓD alatt tudod majd beváltani a pontokat (automatikusan felhasználódnak a pontok a megrendeléskor). Hogyan váltsam be a pontokat? Mikor fogom megkapni a vásárlásaim után járó Nutrinature.hu Hűségpontokat?  Miután a csomagod “Kiszállítás alatt” állapotba kerül. Tehát, miután leadtad a rendelésedet, mi átnézzük és összekészítjük a csomagodat. Miután a csomagod készen áll arra, hogy átadjuk a futárszolgálatnak (felcímkéztük, stb.), a rendelésed “Kiszállítás alatt” állapotba kerül és ekkor a rendelésedért járó Nutrinature.hu Hűségpontok is jóváíródnak a Hűségszámládon.