fbpx
icon

PONTGYŰJTÉS Regisztrálj és gyűjts pontokat! Regisztrált vásárlóink minden vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek!

Minden újonnan regisztráló extra 100Ft-ot kap! Ha hírlevelünkre is feliratkozik, még extra 100Ft-ot adunk! Minden hónapban extra pontokat adunk akciós termékeinkre, így akár 300Ft-ot is be tudsz zsebelni termékenként pontgyűjtő számládra! A pontokat bármikor le tudod vásárolni!

Cég székhelye: 6726 Szeged, Fogarasi u. 10/B

Hogyan működik a pyruvate zsírégető?

Mi is valójában a piruvát (PYRUVATE)? Milyen előnyeink származhat a használatából? Mikor és hogyan szedjem?

A calcium pyruvate korunk egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítője, amelyet sokan használnak, főként a zsírégető tulajdonsága miatt. Egyre több komplex zsírégető alkotóeleme, hogy segítse a pozitív hatásukat, azonban önmagában is hatékony lehet a felesleges kilóink eltűntetésében.

Mi is valójában a piruvát?

A piruvát szó ismerős lehet a középiskolai biológia tanulmányainkból is, mivel szorosan összefügg a Szent-Györgyi-Krebs-ciklussal. Az aerob (oxigén dús) anyagcsere folyamatunkban a glükózból (cukorból) piruvát képződik, amely egy további átalakulás során belép az előbb említett Szent-GyörgyiKrebs-ciklusba, hogy olyan energiává alakuljon át, amelyet a sejtjeink közvetlenül hasznosítani tudnak.

Milyen előnyeink származhat a piruvát táplálékkiegészítő használatából?

A piruvát hozzájárul az anyagcsere folyamataink működéséhez, fokozza a zsíranyagcserét, amelynek végeredménye, hogy több zsírt égetünk el a raktárainkból. Kutatások során bebizonyosodott, hogy a kálcium-piruvátot kapó egyéneknek jelentősen csökkent a testsúlya és a testzsír százaléka is a placebo csoporttal szemben. Ezen hatásai mellett, növeli az izmok rendelkezésre álló energiáját, ezáltal jobb teljesítményt érhetünk el sportolás közben is. Minél jobb teljesítményt tudunk nyújtani mozgásunk során, annál több kalóriát égetünk el, ami egyenes út a fogyáshoz is.

Mikor és hogyan érdemes fogyasztani?

Fogyasztása étkezések előtt javasolt a reggeli órákban. Az ajánlott dózist egyben is bevihetjük vagy ketté is szedhetjük a nap több részére (egy adag reggel, egy adag este). Mivel stimulánsmentes, nem emeli a pulzust és a vérnyomást sem, ezért akár lefekvés előtt is bevehetjük.

A Nutri Nature Pyruvate+ készítménye esetében 2 kapszula biztosítja számunkra a megfelelő Pyruvate adagot. Kiemelendő, hogy a termékünk titán-dioxid mentes, amelynek káros hatásairól egy korábbi cikkünkben tájékozódhatsz [Hogyan hat ránk a titán-dioxid?]. A Pyruvate+ készítményünk biztonságos kiegészítő a diéta támogatásában, a kívánt célok eléréséhez. Fontos kiemelni azonban, hogy a termék akkor éri el a legjobb hatását, ha odafigyelünk az étkezésünkre és beépítjük a rendszeres testmozgást a mindennapjainkba.